Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Foto_1Foto_2

A l'esquerre el Cap de colla i a la dreta el Sots Cap de colla. L'equip tcnic.

ELS MINYONS DE LARBO PRESENTEN LA SEVA NOVA TCNICA

UNA TCNICA MOLT JOVE I AMB GANES

El passat divendres dia 9 de mar a les 21 hores, al local dels Minyons de lArbo situat al C/Hospital,13, els de la camisa vermella van convocar a la colla per fer la presentaci de la nova tcnica per a les 3 properes temporades.

El Cap de colla en Jel Alcalde va presentar la seva nova tcnica, de la qual cal destacar que s molt jove i amb moltes ganes de fer feina, a ms tots han estat canalla que ha crescut fent castells amb els Minyons de lArbo.

El Sots Cap de colla, ser el Carlos Camacho, que s el Cap de colla sortint.

Caps de canalla: Ada Mateu i ngela Trejo, que tindran com ajudants a Laura Burrueco, Anna Sastre, Ione Jan i Chamseddin El Far.

Cap de pinyes: Josep Maria Trejo amb els seus ajudants Pedro Jess Lpez i Anna Sastre.

Llegiu-ne més...

 

Els castellers Laure Inglada Sol i Jaume Ventura Jan dels Minyons de lArbo van fer la presentaci del que anomenen la Base de Dades dels Minyons de lArbo. Consisteix en un projecte ambicis que consta de tres fases.

ninyos_base_datos

Laure Inglada (a lesquerra) i Jaume Ventura amb la vitrina on hi ha el resum estadstic dels Minyons de lArbo, que quedar exposada al local.

Llegiu-ne més...

 

IL PROFESSORE MAURIZIO MONDONI PARTICIPA AL NOSTRE ASSAIG


A lassaig del passat divendres dia 12 de maig, els Minyons de lArbo vrem comptar amb la presncia de Maurizio Mondoni, reconegut mundialment per la seva trajectria en el mn del basket. En Maurizio es trobava a lArbo fent un clnic de minibasket.

Llegiu-ne més...

 

Aquesta temporada els Minyons de lArbo, no celebraran el seu Aniversari el segon cap de setmana de juny com era habitual. La colla va votar en la seva assemblea general del 2016, que a partir dara la seva Diada dAniversari es celebraria el segon cap de setmana doctubre. Aquest canvi es deu per motius tcnics i per recordar les seves arrels.

Llegiu-ne més...

 

ltims vdeos afegits

 • XXIII jornada de prevenció de lesions

  CCCC - Notícies | 4-02-2019

  La Coordinadora de colles castelleres de Catalunya presenta la XXIII edició de la Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller, la trobada més important de l’any on compartir coneixements, estratègies i demés per tal de fer millors castells i, sobretot, més segurs. La trobada serà el proper dissabte dia 9[…]

 • La CCCC agenda trobades amb la totalitat de les colles castelleres

  CCCC - Notícies | 15-01-2019

  La Coordinadora de colles castelleres de Catalunya va iniciar, fa un any, una nova fórmula per apropar-se a les colles i reforçar la comunicació amb elles. Dins el programa de la candidatura 2018-2020 s’apostava per la creació d’una estructura fora la junta de la CCCC, en forma de delegats territorials,[…]

 • COMUNICAT DE LA CCCC RESPECTE L'EMPRESA DE SEGURETAT DEL CONCURS DE CASTELLS

  CCCC - Notícies | 10-10-2018

  La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya vol expressar el seu malestar per l’experiència viscuda aquest cap de setmana al llarg de les jornades del Concurs de Castells de Tarragona amb les persones encarregades de la seguretat del recinte. El fet casteller, declarat patrimoni immaterial de la UNESCO l’any 2010,[…]

  Segeix-nos en : Facebook Picasa Wikipedia