Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
28-11-2021
Torredembarra
Diada contra la violència masclista.
Plaça de la Vila, a les 12 del migdia

Fitxa tècnica

Pd4, 3d6(id), 3d6, 4d6, 3d6p, Pd4
Pd4ps, 4d6(id), 3d6(id), 3d6, 4d6(id), 3d6p, Pd4

Informació de la diada

Aquest diumenge 28 de novembre de 2021, els Minyons de l'Arboç hem actuat a la Plaça de la Vila de Torredembarra juntament amb el Xiquets de Torredembarra en la diada contra la violència masclista.

L'actuació es pot considerar tot un èxit, havent pogut realitzar tots els castells que la tècnica pretenia. Tot això malgrat les nombroses absències destacades que han fet que s'estrenessin nous castellers a pràcticament cada pis.

La diada ha començat un pèl mandrosa, potser pel fred, havent-se de desmuntar els primers castells per la indecisió de la canalla, un de Minyons i dos dels Xiquets. Posteriorment, però, la cosa ha anat a més i s'han completat tots els castells, tret del 4d6 dels Xiquets. En definitiva una molt bona actuació les dues colles, culminant la majoria de castells amb prou solvència.

La sensació ha estat molt bona, aconseguint una meritòria actuació anant com diu el refranyer popular "pràcticament amb una sabata i una espardenya", per baixes de feina i d'última hora.

Nova canalla molt motivada i nous castellers amb empenta garantitzen per al futur proper una progressió segura... si les circumstàncies víriques, el bon temps per assajar i el retorn de més castellers ho permeten.

Els Minyons tornaran actuar el 11 de desembre a l'Arboç, per la Fira de Santa Llúcia, juntament amb els Xiquets de Torredembarra, on donaran per tancada la temporada.

Imatges

20211128_torredembarra_grup_annamontoto_760_anchor_web

 
 • Pau Camprovín nou president de la CCCC

  CCCC - Notícies | 13-03-2021

  L’Assemblea de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) ha aprovat l’elecció de la nova junta directiva que regirà l’entitat per al període 2021-2023. La nova junta està encapçalada per Pau Camprovín (Castellers de Sants), acompanyat a la vicepresidència per Rubén Gaón (Nens del Vendrell) i Ignasi Escamilla (Castellers[…]

 • El futur post COVID19 i la música centren les jornades de treball de la CCCC

  CCCC - Notícies | 1-03-2021

  La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) ha celebrat aquest dissabte una doble jornada de treball amb la COVID-19 i la música com a protagonistes en la XXV Jornada de Prevenció de Lesions al món casteller i la primera de Formació Musical, respectivament. Les dues sessions s’han realitzat de[…]

 • La CCCC i l’Ajuntament de Valls renoven el seu conveni de col·laboració

  CCCC - Notícies | 11-01-2021

  Valls, 8 d’octubre de 2020. La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i l'Ajuntament de Valls han renovat, per setè any consecutiu, el conveni de col·laboració que té com a objectiu contribuir al funcionament ordinari de la federació i la promoció i difusió del patrimoni cultural immaterial, especialment del[…]

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia