Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
25-07-2010
Creixell
Festa Major
Rambla de les Moreres, a 2/4 de 8 de la tarda.

Fitxa tècnica

P/4, 2/6, 3/7, 4/6a, P/5
P/4, 4/6a, 2/6, 5/6(i), 5/6, P/5

Informació de la diada

Anem pel bon camí
Text: Jaime Bueno Sánchez

El passat 25 de juliol ens van convidar a Creixell on vam compartir plaça amb Els Nois de la torre de Torredembarra en motiu de la Festa Major local. D’imprevist es va pactar una actuació d’intercanvi amb aquesta colla castellera, nosaltres els hi ajudàvem a Creixell i ells vindrien a una actuació planificada a l’Arboç. Sobre les set de la tarda, sortíem des del Polisportiu en cotxes particulars cap a la rambla de les Moreres de Creixell.

Creixell ens va obrir de nou el camí als castells de set, que semblava que se’ns havien travessat. En primera ronda vam efectuar una altra torre de sis, bona opció per entrar en escalfor, una torre que demana pis de terços per a poder apujar-la a nivell de set. En segona ronda i més concentrats que mai havíem d’anar a pel 3de7, era ara ho mai. En Josep Mª Vera va optar per reforçar el nivell de quarts, i en general tot el castell, per a assegurar-lo al màxim. En efecte, com va dir : “és un castell ple de maxus”, i no podíem fallar.

El castell ben quadrat no va patir gens durant la seva execució, tan sols la “plena” s’enfonsava a l’hora de la descarregada. Amb aquest castell descarregat els Minyons tornàvem a agafar la confiança de sempre. En tercera ronda vam plantar un 4de6 amb l’agulla, pel que fa a la construcció del quatre, he de dir personalment que va ser un dels castells més parats de la nostra colla.

Com no pot ser d’una altra forma, vam acabar amb el pilar de 5 de comiat.

Imatges

CREIXELL1CREIXELL2

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia