Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
05-05-2013
Torredembarra
Diada solidària 2013
12:00 h Plaça de les Monges

Fitxa tècnica

3/7, 3/7a(id), 4/7(id), 4/7, P/5
3/7, 4/7(id), 2/6, 5/6, P/5
4/7a, 5/7(id), 5/7, 4/7(id), 4/7(id), 3/7, P/5, 2P/4
3/7, 4/7, 5/6, P/5

Informació de la diada

Torredembarra

5 de maig de 2013. Diada solidària a favor de l'Associació Matinada.
Plaça de l'Ajuntament antic, a les 11 del matí,
Cercavila fins la Plaça Mossèn Joaquim Boronat (Plaça de Les Monges), a les 12 del migdia.

 

Primera actuació de la temporada dels Minyons de l’Arboç
Text: Minyons de l’Arboç

Diada solidària dedicada a l’Associació Matinada.

Primera actuació de la temporada, a les dotze del migdia amb un sol ben maco a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, més coneguda com la plaça de les Monges, de Torredembarra, hem començat amb dos castells de set i mig; el primer, un quatre de set amb agulla, on debutava un segon. Aquest castell va sortir molt bé, segur i ben plantat. El segon castell, un cinc de set, que vam haver de desmuntar per alguns problemes de confiança i patiment, però que després d’uns canvis es va resoldre amb èxit, descarregant-lo i marcant un inici de temporada esperançador.

A la tercera ronda, potser per excés de confiança i relaxació més que per altre cosa, vam intentar dues vegades el quatre de set, un castell molt segur per nosaltres, però aquest cop ens vam quedar amb ganes de coronar-lo, havent de desmuntar-lo ambdues vegades.

Ens vam refer amb força preparant el tres de set per assegurar l’actuació, i un cop descarregat aquest castell l’actuació s’encaminava a la seva fi.

I per tancar l’actuació, un pilar de cinc i dos pilars de quatre, en una diada familiar i molt fructífera, que hem de recordar com la millor primera actuació dels últims anys.

Els Nois de la Torre van fer tres de set, quatre de set, cinc de sis i pilar de cinc.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van completar l’actuació amb tres de set, intent de tres de set amb agulla, intent de quatre de set, quatre de set i pilar de cinc.

La Colla Jove Vilafranca va sortir amb tres de set, intent desmuntat de quatre de set, torre de sis, cinc de sis i pilar de cinc.

El següent video és un fragment del programa "Va de Castells" de Penedèstv i on es pot veure l'actuació...

 

Imatges

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia