Inici
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish
16-06-2013
Barcelona
Penedès a Barcelona
Passeig Joan de Borbó (Port Vell), 12 del migdia

Fitxa tècnica

4/7a, 3/7a, 5/7, P5
3/7(id), 2/6(c), 4/6net, 3/6net, P5
3/7, 5/7, 4/7a(id), 4/7, P5 i 2P4

Informació de la diada

Aquest diumenge 16 de juny ens vam reunir d’hora davant del poliesportiu, per anar cap a Barcelona a una Diada molt particular, doncs era en el marc d'una fira promocional de vins amb DO Penedès.

Del Penedès a Barcelona, ​​una mostra dels millors vins del Penedès barrejats amb cultura i patrimoni, i aquí és on jugàvem paper important les tres colles castelleres que ens vam trobar al passeig Joan de Borbó a les dotze del migdia d'un diumenge assolellat i preciós, a la vora del mar, envoltats de turistes i locals que anaven i venien. Alguns miraven amb barreja d’estupefacció i sorpresa, d’altres impressionats per les construccions fetes per unes persones vestides amb camisa vermella gruixuda i de màniga llarga, amb la calor que estava fent, això sí, la majoria preparats amb les seves càmeres i mòbils per emportar-se un record del que estaven veient.

Les colles que ens van acompanyar aquest diumenge van ser els Xicots de Vilafranca i la colla Jove Xiquets de Vilafranca.

L’actuació l’encetaren els Xicots de Vilafranca, després actuarem els Minyons de l’Arboç i tancaven la ronda la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca.

Pel que fa als Minyons, arrenquem amb un tres de set, castell al qual li tenim molt ben presa la mida que va servir perquè tant canalla com la resta de membres de la colla entressin en calor, encara que per calor la què ens queia sobre les espatlles. Va ser un castell ràpid, segur i bonic descarregat sense cap dificultat.

En segona ronda vam optar pel cinc de set un castell molt maco que va pujar bastant ràpid, sòlid i tranquil, de molt bon veure, amb gent nova que va demostrar que han après a patir i aguantar una construcció que ja es pot dir que és de les grans, encara que sense l'ajuda de les colles que ens acompanyaven ens hauria costat molt més.

A la tercera ronda es va notar més la manca d'efectius en el quatre de set amb agulla, que se'ns va quedar en intent desmuntat. Una mica obert des del principi, es regirava una mica i ens va fer dubtar per la descarregada del castell amb seguretat i el Cap de colla va optar per fer baixar als petits. Completant la ronda amb un quatre de set, una mica més sofert del compte, pel que s'ha treballat aquest castell. Una mica lent en la seva execució, encara que sense dubtar en cap moment per la descarregada reeixida del castell.

Per completar la Diada, tres pilars de cinc, presentats simultàniament per les tres colles. Magnífica estampa per acomiadar la festa del Penedès a Barcelona per part de les colles presents. Però tot no havia acabat, els Minyons de l'Arboç tanquem l'actuació amb dos pilars de quatre.

Contents per l'actuació, però amb la convicció que, si aconseguim ser uns quants més, en les properes actuacions farem coses grans.

Imatges

 
  Segeix-nos en : Facebook Picasa Wikipedia