Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Darrer i últim programa de La Veu dels Minyons a Ràdio l'Arboç. Pedro Osorio, director i presentador del programa, deixa les ones de Ràdio l'Arboç després d'una gran etapa de 15 mesos. on la temàtica castellera ha estat viva en temps pandèmics, malgrat no haver-hi actuacions a causa de les restriccions. La direcció de Ràdio l'Arboç agraeix l'esforç´i la dedicació de Pedro Osorio en la divulgació del fet casteller des de l'únic programa de ràdio a Catalunya dedicat a aquesta meravellosa tradició. També agrair la col•laboració dels més de 150 convidats i convidades que han participat al programa, i a Vermuts Miró de Reus pel seu patrocini i suport al fet casteller.

És de preveure que Pedro Osorio seguirà pròximament en nova etapa amb un programa de ràdio d'àmbit nacional de temàtica castellera, al qual li desitgem molta sort.

En aquest programa entrevistem via telefònica a la reusenca Lins Griñó Garreta, fotografa castellera, guanyadora del primer premi de fotografia professional en la darrera edició de La Nit de Castells. Als estudis ens acompanya Pere Gassó Rossell, expresident dels Bordegassos de Vilanova i premia a la trajectòria castellera 2017. En Pere ens parla de la seva rica experiència castellera amb la colla de la camisa groc terrós.

A la mitja part del programa sortegem quatre ampolles de Vermut Miró entre els oïdors que responguin correctament a la pregunta castellera.

En la segona part del programa entrevistem via telefònica a David Miret Rovira, excap de colla dels Castellers de Vilafranca (2007-20011), i premi al Català de l'Any 2010. Seguidament també parlem per telèfon amb Manel Urbano López, excap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que ens explica com està vivint la situació actual la seva colla i algunes vivències personals destacades.


PROGRAMA 30 - 07/09/2021.MP3

 

En aquest nou episodi de "La Veu dels Minyons" entrevistem al cap de colla dels Minyons de l'Arboç Joan Inglada, que ens explica com serà la participació de la colla a la Festa Major 2021. També ens acompanyen als estudis les castelleres Jada Van Wijngaarden i la seva mare Wendy. Jada és campiona d'Europa de Taekwondo per clubs, i actualment s'està preparant al CAR de Sant Cugat per a futures competicions. La Jada ens parla de la seva disciplina esportiva i la seva trajectòria castellera amb els Minyons de l'Arboç, on va començar de ben petita.

A la mitja part del programa sortegem una ampolla de Vermut Miró entre els oïdors que responguin correctament a la pregunta castellera.

També comptem amb la intervenció telefònica de Pere Garró Rossell, membre dels Bordegassos de Vilanova i premi a la trajectòria castellera 2017.

 

PROGRAMA 29 - 10/08/2021.MP3

 

20210810_la veu_programa29_foto_estudi20210810_la veu_programa29_foto_trucada

Llegiu-ne més...

 

En aquesta entrega estiuenca de "La Veu dels Minyons" ens acompanyen als estudis l'excap de colla dels Minyons de l'Arboç (temporades 2002 a 2004), Albert Suriol (Tito), i l'excap de canalla (temporada 2004), José Esquibel. El motiu de l'entrevista és l'efemèride del 17è aniversari del primer 3 de 7 descarregat de la represa.

A la mitja part del programa tornem a obsequiar entre els oïdors una ampolla de Vermut Miró de Reus, patrocinador del programa.

A la segona part de l'espai entrevistem via telefònica a Jordi Aloma Vázquez, cap de Colla de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que ens diu la seva sobre l'actual situació de la colla i del món casteller.

 

PROGRAMA 28 - 27/07/2021.MP3

 

20210727_la veu_programa28_foto estudi

20210727_la veu_programa28_foto_trucada

 

Programa número 27 de "La Veu dels Minyons", on entrevistem als estudis de la ràdio a l'holandès Eduard Kemperman, membre dels Minyons de l'Arboç i fotògraf casteller. També entrevistem a Carles Esteve, periodista casteller i director del Baròmetre Casteller. Esteve ens parla del darrer número especial de la Revista Castells, que versa al voltant dels darrers 40 anys de castells de 9.

A la mitja part del programa tornem a regalar tres ampolles de Vermut Miró de Reus entre els oïdors.

A la segona part li fem una entrevista telefònica a Juan Romero (Juanacho), ex-cap de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i darrer Premi a la Trajectòria Castellera 2021 a la Nit de Castells.


PROGRAMA 27 - 06/07/2021.MP3


20210706_programa27_fotoestudi_web20210706_programa27_fototrucada_web

 
Més articles...

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia