Inici Multimèdia Ràdio La Veu dels Minyons - Programa 08 - 15/09/2020
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

En aquest vuitè programa entrevistem a Mercè Serra, secretària dels Minyons de l'Arboç, Montserrat Treviño, mare castellera, i una convidada molt especial, una minyoneta molt valenta, la seva filla l'Amanda, enxaneta dels Minyons de l'Arboç.

Durant el programa també sortegem l'ampolla de Vermut Miró entre els oïdors i oïdores que responguin correctament a la pregunta castellera.

Tot seguit entrevistem via telefònica a Helena Llagostera Serra, tota una supermare castellera. Ha estat la primera dona a pujar a un castell de 9, primera dona cap de colla d'una colla de gamma extra, la Colla Joves Xiquets de Valls, i primera dona en guanyar el Premi Trajectòria de la Revista Castells l'any 2016. És mare de 6 fills, 4 d'ells castellers, i actualment puja compartint pis amb elles. Val a dir que Llagostera es va iniciar en els castells a començament de la dècada dels vuitanta, i ho va fer d'amagat de la família, en un moment en què el món casteller era majoritàriament masculí.


PROGRAMA 08 - 15/07/2020.MP3


20200915_larboc_laveudminyons_programa_08_01_web20200915_larboc_laveudminyons_programa_08_01_web_helenallagostera

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia