Inici Multimèdia Ràdio La Veu dels Minyons - Programa 12 - 10/11/2020
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

En aquest programa de La Veu dels Minyons va comptar amb la presència als estudis de l'arbocenc Joan Vallés Figueras, casteller veterà de la colla dels Minyons de l'Arboç, Premi a la Trajectòria Castellera 2013, i reconegut actor de teatre, televisió i cinema, que ens va explicar anècdotes de la seva llarga història castellera.

Via telefònica, vam parlar amb Badó Cañellas Curto, excap de colla dels Nois de la Torre, presentador radiofònic del programa de castells d'Ona La Torre, que també ens va parlar de la seva trajectòria castellera familiar.

A mig programa, i una vegada més, vam sortejar l'ampolla de Vermut Miró de Reus entre els oïdors i oïdores que responguessin correctament a la pregunta castellera.

I també via telefònica, vam entrevistar a l'Albert Martínez, Cap de Colla de La Vella dels Xiquets de Valls, que va parlar de la situació pandèmica actual en clau optimista, i del passat, present i futur del fet casteller.

 

NO HI HA AUDIO


20201110_laveudelsminyons_programa_12_web

20201110_laveudelsminyons_programa_12_convidat_05_web

 

 

 

 

 

20201110_valls_laveudminyons_programa_12_01_trucada_web

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia