Inici Multimèdia Vìdeos Quarts de nou (TV3) 12/09/2012. Camp i ciutat.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Els castells van néixer ara fa més de 200 anys a Valls, en un entorn eminentment rural. Ara, dos segles més tard, s'enlairen construccions no solament al camp, sinó també a ciutats com ara Barcelona, Cornellà o Santa Coloma de Gramenet. Al "Quarts de nou" d'aquesta setmana ens preguntem si hi ha diferències en la manera de fer castells al camp i a la ciutat. Ho hem comprovat a Guissona i Sabadell, on hi ha previstes les principals actuacions del cap de setmana.

A l'espai de l'entrevista, al plató del "Quarts de nou" ens acompanyarà l'Amaia Comas, una experimentada castellera dels Minyons de Terrassa que des de fa uns anys viu a Guissona, on va participar activament en la creació de la colla local, els Margeners. Coneixerem la història d'una de les castelleres més carismàtiques del món casteller.

També analitzem l'actuació amb motiu de la Diada Nacional a Valls, i mostrarem les imatges de les aletes que es facin a la resta de poblacions. Hem fet una crida a través del Facebook i la web del programa perquè els espectadors ens envïïn les seves fotografies. Finalment, al "Quarts de nou" d'aquesta setmana parlem amb David Oliete, un tarragoní que se'n va a Seül a presentar el curtmetratge que ara fa un any va enregistrar durant la Diada del Primer Diumenge de Festes a Tarragona.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats

Veure Calendari