Inici Notícies Els Minyons per les noves tecnologíes
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Seria aposta dels Minyons per les noves tecnologíes.

Per una entitat castellera és molt important establir una xarxa de comunicació funcional i opera­tiva per tal que flueixi la informació entre els seus integrants. També per potenciar la presència mediàtica als canals de comunicació i xarxes socials.

Així, l’Alison Alcalde i l’Eva Font, dos joves Minyones, seran les encarregades de gestionar una pàgina al facebook on en un mes s’han subscrit de l’ordre de 350 nous amics tot i que esperem que seran molt més en el futur.També s’ha activat el Picassa, espai on es pengen totes les fotos de les actuacions i diverses activitats que es duen a terme. Es la vitrina de la colla.

Al respecte d’aquestes novetats, en poques setmanes serà també operativa la nova pàgina web, que ja s’està gestant i serà una realitat d’aquí poc temps.

El President, Jaume Ventura, ha expressat la seva satisfacció per aquesta novetat ja que, ...”per una banda, anem solucionant coses que creiem important per al bon funcionamet de l’entitat i per un altre que sigui gent jove com l’Alison i l’Eva que s’impliquen en aquestes iniciatives assu­mint responsabilitat en tasques de gestió de dins de la colla, ja que són el futur de l’entitat...”

http://www.facebook.com/minyonsdelarboc


facebook_minyons

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari