Inici Notícies Sopar cloenda de temporada 2009
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Celebració del sopar de cloenda de la temporada 2009 sent molt present com a teló de fons el primer tres de set amb l'agulla i el triomf, per 3a vegada consecutiva, al Concurs7 de Torredembarra.

sopar_cloendaLa nit del passat dia 30 de gener es va celebrar el tradicional sopar – cloenda de la temporada 2009 per part dels Minyons de l'Arboç.

Amb una assistència de 150 persones, i un ambient distès i festiu, les castelleres i castellers de l'Arboç van celebrar aquesta trobada tradicional de l'entitat en un excel·lent context i on van ser presents els èxits assolits en la present campanya, en que a pesar d'haver sortit menys vegades, es va assolir, per primera vegada, el 3 de 7 amb l'agulla i es va reeditar, per tercera vegada, el triomf al concurs7 de Torredembarra, compartit en aquesta edició de 2009 amb els Castellers de Badalona, en una memorable i magnífica matinal castellera.

Es van realitzar els tradicionals parlaments, per part del Defensor del Minyo, Quico Robles, el President de l'entitat, Jaume Ventura, Cap de Colla, Lluís Jané i l'Alcalde de l'Arboç i també casteller dels Minyons de l'Arboç, Carles Ribé.

Tots van destacar la bona "salut castellera de l'Arboç", van animar als membres de les respectives candidatures a Junta Tècnica a no defallir i a mantenir els seus projectes pel bé de l'entitat i a continuar plantejant nous reptes per l'estímul de les castelleres i castellers que configuren els Minyons de l'Arboç.

En el decurs del sopar es va premiar la Castellera Wendy van Wijngaarden per la seva fidelitat, disciplina i constància amb els Minyons de l'Arboç, assistint sistemàticament als assaigs i sortides, i la seva bona disposició a desenvolupar totes les tasques que li venen encomanades. Aquest guardó, I Premis "Fidel" Minyons de l'Arboç, que s'ha estrenat en aquest sopar – cloenda, es realitzarà en els successius actes de cloenda de temporada de l'entitat per estimular els membres de la colla i premiar els mes fidels, amb aquest reconeixement.

L'acte va cloure amb un ball molt animat fins passades les 3 h de la matinada.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   08 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 8 de Juny del 2024

  DIADA DE LA COLLA

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Bordegassos de Vilanova i Nens del Vendrell


 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   15 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 15 de Juny del 2024

  DIADA DEL RECORD

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Xiquets de Torredembarra i Castellers de Castelldefels


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari