Inici Notícies A la memoria d’Esteve Cruanyes i Oliver
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

L'Entitat Castellera Minyons de l'Arboç ha ret homenatge a un dels membres cofundadors de l'entitat castellera arbocenca, Esteve Cruanyes i Oliver, (L'Arboç 1925 – 2010), lliurant a la família un petit present per constatar l'afecte i respecte que s'hi té a la seva figura per part de la colla arbocenca.

El passat dia 20 de febrer l'Esteve Cruanyes ens va deixar, a l'edat de 84 anys, però la seva presencia perdurarà sempre entre nosaltres a través dels seus articles i llibres sobre el món casteller, entre d'altres, també, autor del logo dels Minyons. Amb aquest gest, els Minyons de l'Arboç hem volgut reconèixer la important aportació de l'Esteve Cruanyes, gran defensor dels castells, del mon casteller en general i dels castellers arbocencs en particular.

Aquest homenatge es va formalitzar el passat dia 30 de març, sent els representants dels Minyons de l'Arboç, el President Jaume Ventura i el sots-cap de colla l'Albert Amposta.

Esteve_hor

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari