Inici Notícies Fumata Blanca. Ja tenim Junta tècnica!
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

S’ha assolit una Junta Tècnica de consens amb el millor potencial possible dins les possibilitats de la colla. Els Minyons estem molt il·lusionats.

junta_tecnicaA l'assemblea extraordinària celebrada, el passat divendres dia 5 de març, es va aprovar, per una inqüestionable majoria, la composició de la Junta Tècnica que se'n responsabilitzarà de la direcció dels castells arbocencs a les properes temporades.

Als instants previs a la votació de la única candidatura presentada, es van sentir crítiques sobre la gestió de la elecció de la Junta Tècnica i la necessitat d'haver-se realitzat aquesta renovació a la present temporada.

No obstant, el resultat de la votació no deixa lloc a dubtes ja que només van ser 2 els vots en contra i 7 les abstencions, davant els 46 vots favorables assolits.

Cal destacar que l'anterior Cap de Colla i actual Cap de tronc a la renovada junta, Lluís Jané, va agrair a tothom el suport rebut durant les temporades que ha dirigit la part tècnica dels Minyons de l'Arboç... «Però això ja es passat, i cal treballar per mirar endavant».

El Nou cap de Colla, en Josep M. Vera, va enumerar una a una les persones que formen part de la Junta que van sortir a explicar alguns apunts dels programa de treball. Cal destacar que, a més de les figures tradicionals d'anteriors juntes tècniques, a més del Cap de Tronc, es contemplen una persona responsable de la Guarderia i una altre per realitzar tallers, amb l'objectiu d'atendre millor la canalla durant les actuacions.

En acabar la sessió, es va convidar a una copa de cava a les persones assistents.

El President ha valorat molt positivament la gestió de configurar aquesta Junta tècnica que integra persones de les dos candidatures presentades en l'anterior Assemblea, ... «Està clar que la aposta per treballar en la línia d'una candidatura de consens ha estat encertada dons podem dir que hi ha la suma de les grans aptituds castelleres que aporten tant el Lluís Jané com el Josep M. Vera, i d'altres components d'aquest equip que tenen experiència, per les tasques que alguns d'ells han vingut desenvolupant en anteriors temporades.»

La Junta tècnica va quedar aprovada de la següent manera: Josep Ma Vera com a cap de colla, Albert Amposta sots cap de colla, Lluís Jané cap de tronc i pilars, Paco Marín 2on cap de pilars. L'equip de pinyes està format per Marc Borrell (cap) i Roger Rodón. Amb l'Equip de canalla hi ha Antònio Figueras (cap), Àngel Navarro i Benjamí Vallès. Dins l'equip de canalla hi ha dos grups nous, el de guarderia amb Vanesa Arahuete i Àngels Sumoy com encarregades i Fabio Varas i Alison Alcalde en l'equip de tallers.

Visca els Minyons de l'Arboç!

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A CERDANYOLA
 •   30 juny, 2024 (12:00)

  DIUMENGE 30 de Juny del 2024

  10:00h. Poliesportiu (els que van en autocar)

  11:30h. Plaça a determinar

  12:00h. Plaça a determinar

  Acompanyarem als Castellers de Cerdanyola

  Desprès ens quedarem a dinar amb ells els que vulgueu


 • ACTUACIÓ A BANYERES DEL PENEDÈS
 •   14 juliol, 2024 (12:30)

  DIUMENGE 14 de Juliol del 2024

  DIADA FESTA MAJOR DE BANYERES DEL PENEDÈS

  12:00h. Plaça de l'Om

  12:30h. Plaça de l'Om

  Amb els Xiquets de Torredembarra

   

  Anirem a esmorçar a les 10:00 hores del matí qui vulgui apuntar-se...


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari