Inici Notícies La família dels Minyons creix i creix
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Els Minyons de l’Arboç ens sentim d’enhora­bona en celebrar el naixement de dos nous petits castellers.

El Martí Vera Rodríguez és fill del cap de colla actual dels Minyons de l'Arboç, i un dels «refun­dadors» de l'entitat en aquesta última etapa, el Josep Maria Vera, i de la Carme Rodríguez. Va néixer el 6 de juliol de 2010, a les 00:07, a l'Hos­pital de Vilafranca; pesava 3,330 quilos, i feia cinquanta-un centímetres. El Josep Maria Vera també és un personatge conegut dins el món casteller, ha participat activament a la colla Joves dels Xiquets de Valls i ha estat cap de colla dels Minyons de l'Arboç en dues etapes diferents.

El Lluc Vallès Ferrando va néixer el 3 de juny del 2010, a les 02:50, a la Clínica Corachan de Bar­celona; pesava 3,750 quilos, i feia cinquanta cen­tímetres. Cal destacar que és fill del minyó Joan Vallès Nicolau i de la Mar Ferrando, i el més petit de la nissaga dels Vallès (sempre vinculats al món casteller, tant amb els Minyons de l'Arboç com, en el cas de les generacions anteriors, amb les colles vallenques). La família Vallés és prou cone­guda en el món casteller, i el Lluc seria la seva cinquena generació consecutiva de castellers.

Tots dos pares van celebrar que «... els petits minyons han sortit fent l'aleta», i com a regal de la colla se'ls va obsequiar amb la primera camisa.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A CAMPING PLATJA BARÀ
 •   09 agost, 2024 (21:00)

  DIVENDRES 9 Agost del 2024

  SEGONA FESTA MAJOR D'ESTIU

  20:30h. Camping Platja Barà

  21:00h. Carrers del camping/Amfiteatre

  Minyons de l'Arboç


 • ACTUACIÓ A CUBELLES
 •   11 agost, 2024 (12:00)

  DIUMENGE 11 Agost del 2024

  FESTA MAJOR

  11:30h. Plaça de l'Ajuntament

  12:00h. Plaça de l'Ajuntament

  Acompanyarem als Castellers del Foix


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari