Inici Notícies Calçotada 2011
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

calotada 2011 alicia i joan p_2entradaMinyons for ever.

El passat diumenge, 27 de març, va tenir lloc la tradicional Calçotada Castellera dels Minyons de l’Arboç.

A l’igual que l’any passat, es va realitzar als espais municipals existents al barri de “cristaleria” i van assistir casi un centenar de castellers i castelleres.


Com sempre, l’humor i la gresca van ser ben presents durant tota la jornada. En l’acte que hi va haver música i ball per part de tothom, es va rifà un lot d’embotits amb pernil inclòs, el lot es va haver de rifà 3 vegades i curiosament van recaure sempre a membres de la tècnica. El primer agraciat va ser el cap de Colla, que no va trobar el número i es va procedir a continuar el sorteig, val a dir que més tard el Josep Maria va trobar i lliurar el número “perdut”. La segona vegada, l’agraciat va ser el sots-cap de colla, l’Albert va decidir tornar el pernil per que es tornes a sortejar. I la última vegada que es rifà el pernil, com no podia ser d’altre manera, recau damunt el Cap de Canalla, el Paco va agafar el lot amb la condició que ens el menjaríem tots plegats quan anem al nou local.

Des de la junta es considera que es una activitat que també marca el tret de sortida per afrontar les primeres actuacions, a Torredembarra el 8 de maig i a la Llacuneta el 15 de maig.

 

calotada 2011 27_03_2011_009

calotada 2011 27_03_2011_061

calotada 2011 27_03_2011_102

 

       calotada 2011 foto grup_241_web

 

 

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari