Inici Notícies 11a Nit Empresarial CEPTA
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

El President recollint el guardó.El President recollint el guardó.

Els Minyons de l’Arboç van ser presents a l’11a edició de la Nit Empresarial que van presidir els Prínceps d’Astúries i Girona i van ser els encarregats de cloure aquesta edició.

 

L’Acte va tenir lloc el passat dia 25 de febrer, a l’Auditori August del Palau Firal i de Congressos de Tarragona, en una trobada que va aplegar a més de 1.200 persones. 

Desprès del lliurament dels 10 guardons de reconeixement a empreses de l’àmbit provincial de Tarragona, també es va fer un reconeixement a la tasca cultural i associativa de la tradició Castellera, en l’any en què els castells han estat declarats Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Per això van ser presents a l’acte una representació de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i de les 13 colles castelleres de la província.

Els Minyons de l’Arboç van ser presents mitjançant una representació de membres de les Juntes Administrativa i Tècnica de l’entitat.

cepta nit empresari_grupEls membres de la Junta del Minyons que van assistir a l'acte.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari