Inici Notícies Els Minyons amb la millora del mediambient
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

 

Per tal de millorar la comunicació entre els membres de la colla, estalviar despesa i contribuir a millorar el mediambient, a partir del 2012 utilitzarem la fórmula de l’e-mail per enviar les notificacions oficials (que fins ara enviàvem només per correu tradicional), ja que gairebé tots i totes disposeu d’aquesta prestació informàtica.

Així, doncs s’utilitzarà el sistema tradicional de la comunicació escrita per aquells membres que no disposin del servei de correu electrònic i els que tot i tenir correu electrònic ens facin saber de forma expressa que voleu que s'els continuï comunicant amb el sistema de carta i sobre.

Per fer efectiva aquesta proposta, caldrà que els membres de la colla ens avisin de les possibles modificacions que s’escaiguin per mantenir actualitzada la base de dades. Així la informació oficial (convocatòries d’assemblea i d’altres que s’emetin des de la Junta) arribaran puntualment.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   08 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 8 de Juny del 2024

  DIADA DE LA COLLA

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Bordegassos de Vilanova i Nens del Vendrell


 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   15 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 15 de Juny del 2024

  DIADA DEL RECORD

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Xiquets de Torredembarra i Castellers de Castelldefels


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari