Inici Notícies Assemblea General Ordinària 2012
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

assemblea_ordinaria_25022012_web

El passat dissabte, dia 25 de febrer de 2012, es va celebrar l’assemblea ordinària de l’any 2012 dels Minyons de l’Arboç a l’auditori de la Casa de Cultura de la Vila.

En iniciar-se l'assemblea es va fer un minut de silenci per la mort del casteller de la colla Joves dels Xiquets de Valls, Ramon Barrufet i del Minyó arbocenc Ramon Rovira.

 

Amb la presència de gairebé 50 castelleres i castellers, durant 3 hores i mitja, a més dels temes habituals d’aquests tipus de sessions, es van tractar d’altres molt importants per al futur de la colla, com es el cas de la celebració del 10é aniversari de la “renaixença” de l’entitat, els acte d’homenatge al Minyó històric, Ramon Rovira, o l’aprovació de la modificació dels estatuts.

L’assemblea va ser especialment sensible amb les propostes per recordar la figura de l’històric Minyó Arbocenc Ramon Rovira, com es el cas de posar una placa en el seu record al local d'assaigs, (a l’edifici de Cal Freixas); que el carrer on vivia passi a dir-se carrer Ramon Rovira Sanahuja, i fer una estàtua en el seu honor.

El President, Jaume Ventura, destaca ... “el to participatiu en que es va celebrar l’assemblea. Cal valorar molt positivament que no va haver cap ni un vot en contra en totes les resolucions adoptades per unanimitat de les persones assistents, o que tant a la Junta tècnica com a l’administrativa, es mantingui pràcticament la mateixa estructura. I per sobre de tot la il·lusió que hi ha en començar els assaigs i mantenir el bon rendiment a les places”.

ORDRE DEL DIA.pdf                JUNTA ADMINISTRATIVA 2012.pdf                  JUNTA TÈCNICA 2012.pdf


Àlbum de fotos

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   08 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 8 de Juny del 2024

  DIADA DE LA COLLA

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Bordegassos de Vilanova i Nens del Vendrell


 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   15 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 15 de Juny del 2024

  DIADA DEL RECORD

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Xiquets de Torredembarra i Castellers de Castelldefels


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari