Inici Notícies VI NIT DE CASTELLS
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

vi_nit_de_castells_minyonsUna representació dels Minyons de l’Arboç vam assistir a la VI Nit de Castells que es va celebrar a la localitat de Vic dins al recinte El Sucre el 14 d’abril de 2012.

El certament que organitza Utupoia Global, editora de la revista Castells publicació íntegrament dedicada al món casteller, va lliurar els VI Premis de la Revista Castells, el premi a la "trajectòria castellera" va ser per a Francesc Piñas membre històric de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. El premi a la "Iniciativa Social" va ser per a la Societat Cultural Recreativa de La Bisbal i el premi "Ambaixador de Castells" es va atorgar a l’escriptor i periodista Josep Maria Espinàs. Una vegada finalitzada el lliurament de premis es va projectar un vídeo resum de la temporada 2011.

Després l’acte institucional, va haver-hi un refrigeri per a les 250 persones que assistiren a l’acte amb representants de les colles castelleres, la premsa, les institucions polítiques i culturals del país, on es van poder compartir impressions i sensacions del món casteller.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   08 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 8 de Juny del 2024

  DIADA DE LA COLLA

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Bordegassos de Vilanova i Nens del Vendrell


 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   15 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 15 de Juny del 2024

  DIADA DEL RECORD

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Xiquets de Torredembarra i Castellers de Castelldefels


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari