Inici Notícies Gran valoració de la CCCC de la xerrada-taller dels Minyons
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

xerrada_pinyes_09062012_edurad_webInstantània del taller pràctic de pinyesLa Coordinadora de colles castelleres de Catalunya (CCCC) fa una gran valoració de la jornada organitzada el dissabte 9 de Juny de 2012 pels Minyons de l'Arboç.

Els Minyons volem agrair a totes les colles participants la seva col.laboració i en especial als membres de la colla Vella i Capgrossos pels seus grans consells, així també al Dr. Castillo un cop més per la seva important difusió en els coneixements de les possibles lesions en la pràctica del fet casteller i la millor manera d'evitar-les.

El cap de pinya dels Minyons, Francesc Robles, va valorar molt positivament les jornades: "aquests tallers ajuden a intercanviar punts de vista sobre el muntatge de la pinya i tots aprenem de tots"

TITULAR I TEXT DE LA CCCC:

Èxit de la xerrada-taller sobre la pinya organitzada pels Minyons de l'Arboç

Més de 60 castellers de disset colles diferents van participar aquest dissabte en la xerrada-taller sobre seguretat en la pinya que van organitzar els Minyons de l'Arboç, dins els actes programats de celebració del desè aniversari de la colla. L'acte va començar amb una explicació teòrica a càrrec de Daniel Castillo, director científic i mèdic de la CCCC, i de Francesc Robles i Pep Jané, membres dels Minyons. Seguidament hi va haver un animat taller de pinyes, sota el guiatge dels responsables de pinyes de la Vella de Valls, Capgrossos de Mataró i els propis Minyons de l'Arboç, en què fins i tot es van poder treballar castells poc habituals, com ara el tres aixecat per sota. La jornada també va servir com a record i homenatge a Ramon Rovira. En la clausura, Guillermo Soler, gerent de la CCCC, va agrair la feina feta pels Minyons de l'Arboç i va animar la resta de colles a seguir el seu exemple organitzant activitats que complementin les Jornades de Prevenció que se celebren cada any a l'abril.
Album de fotos
 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   08 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 8 de Juny del 2024

  DIADA DE LA COLLA

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Bordegassos de Vilanova i Nens del Vendrell


 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   15 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 15 de Juny del 2024

  DIADA DEL RECORD

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Xiquets de Torredembarra i Castellers de Castelldefels


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari