Inici Notícies Esmorzar, gimcana i vermut
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

gimcana_esmorzar_30062012Els participants a la gimcana popular.

El dissabte dia 30 de juny de 2012, a la plaça de la vila, els Minyons de l’Arboç vam celebrar una “Gimcana Popular” pels carrers de l’Arboç.

A les nou del matí, van començar els actes amb un esmorzar obert a tothom, amb ambient musical i amb un plat amb pa amb tomaca, pernil salat, formatge, fuet i diferents begudes. Mentrestant es va aprofitar per organitzar i apuntar-se a la “Gimcana” que també era oberta a tothom.

A les onze en punt, va començar la Gimcana en la que s’hi van inscriure 5 grups de quatre persones cadascun, les proves es van realitzar pels carrers de la Vila i van durar dues hores, on varen acabar amb una guerra de globus i amb tot tipus de recipients d’aigua, per refrescar el matí.

Una vegada tots remullats, va començar un vermut, a la mateixa plaça de la vila, amb una tradicional barreja de escopinyes, olives, patates i vermut casolà, que va durar fins a les tres de la tarda.

En aquest segon acte de la celebració dels 10 anys de la represa, l’assistència de públic va ser més arbocenca, amb una gran diversitat de gent i un ambient acollidor. El vermut va ser a l’ombra dels edificis modernistes de la plaça de la vila d’un dissabte en el que el sol escopia foc i el vermut servia per apagar-lo en un ambient festiu.

Album de fotos

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   08 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 8 de Juny del 2024

  DIADA DE LA COLLA

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Bordegassos de Vilanova i Nens del Vendrell


 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   15 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 15 de Juny del 2024

  DIADA DEL RECORD

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Xiquets de Torredembarra i Castellers de Castelldefels


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari