Inici Notícies Lliurament de premis del Concurs de Castells de Tarragona
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

premis_concurs_web

Els Minyons de l'Arboç vam ser presents el dissabte dia 3 de novembre de 2012 al lliurament de premis del concurs de castells, XXIV edició, que va tenir lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de Tarragona.
En aquest acte també es van premiar dues importants efemèrides aconseguides en el Concurs. Aquest 2012 es compleixen 30 anys del primer castell de nou pisos assolit en el certamen, un 4de9f carregat per la Colla Vella dels Xiquets de Valls l’any 1982. D’altra banda, en el Concurs de 1992, fa 20 anys, la Colla Joves Xiquets de Valls va descarregar per primera vegada en una mateixa diada l’anomenada “tripleta màgica”: 3de9f, el 4de9f i el 5de8. Era la primera vegada que una colla assolia aquesta fita, no només en el Concurs sinó al llarg de tot el segle XX.

Així mateix, en el transcurs de l’acte també es van lliurar els reconeixements als millors grups de grallers del concurs, el premi al millor castell vist en el Concurs (2d8 sense folre dels Castellers de Vilafranca ) i els premis del concurs fotogràfic Mirades de Tarragona.

Els premis van ser lliurats per l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i pel president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Sergi Valdé.

L'encarregat de recollir el premi pert part dels Minyons va ser, com es veu en la foto, el sots-cap de colla, el Tito Suriol.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   08 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 8 de Juny del 2024

  DIADA DE LA COLLA

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Bordegassos de Vilanova i Nens del Vendrell


 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   15 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 15 de Juny del 2024

  DIADA DEL RECORD

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Xiquets de Torredembarra i Castellers de Castelldefels


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari