Inici Notícies Assemblea General Ordinària 2020
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Dissabte 8 de febrer de 2020 s’ha celebrat l’assemblea general ordinària dels Minyons de l’Arboç.

20200208_foto_web

En l’ordre del dia es contemplen els següents punts:

1.- Lectura i aprovació de l'acta anterior.

2.- Resum administratiu de la temporada 2019.

3.- Balanç econòmic 2019 de la colla Minyons de l'Arboç.

4.- Resum del cap de colla sobre la temporada 2019.

5.- Votació per a l'elecció de la junta administrativa dels Minyons de l'Arboç.

6.- Votació per a l'elecció del cap de colla dels Minyons de l'Arboç.

7.- Precs i preguntes


Joan Inglada, Cap de Colla (esquerra) i Laureà Inglada, President.

 

Tant l’acta com el balanç 2019 es van aprovar per unanimitat. El resum del 2019 i el del cap de colla van comptar amb l’aprovació dels assistents - una cinquantena - i no van tenir rèpliques.

el que fa a la votació de junta administrativa i la de cap de colla van ser canviades d’ordre - primer es va votar el nou cap de colla - a petició de l’única candidatura existent a junta administrativa. Aquest canvi es va votar i aprovar.

Així que es va procedir a votar l’única candidatura a cap de colla presentada, la de Joan Inglada, cap de colla des de l’any anterior. Aquest va explicar les dues raons per les quals va presentar la dimissió i la raó per la qual es va tornar a presentar. Primer va dir que havia dimitit perquè creia que el mandat del cap de colla havia d’anar lligat al mandat de la junta administrativa i que si aquesta canviava la nova junta havia de començar amb una tècnica nova també. L’altra raó per dimitir era el no haver pogut assolir els objectius fixats a principis de temporada, sense voler excusar-se per la manca d’efectius que ve patint la colla.

La raó per tornar-se a presentar era bàsicament la no presentació de cap altra candidatura i una il·lusió intacta en el projecte minyó.

La votació del cap de colla es va aprovar per unanimitat dels assistents. Joan Inglada va dir que es comprometia a fer una junta tècnica a l’alçada en els dies que queden abans de començar la temporada.

Seguidament es va presentar la candidatura a junta administrativa de Laureà Inglada, única candidatura aspirant. Després d’explicar el seu projecte es va votar i va ser escollit nou president amb pràcticament la totalitat dels vots - hi va haver una abstenció -.

 

20200208_foto_2_web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Un moment distès de la assemblea.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats

Veure Calendari