Inici Notícies Suport als socis
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Els Minyons de l'Arboç no estem de braços creuats.
Hem mantingut una activitat diferent però continuem en contacte i seguim cohesionant el grup amb les diferents activitats alternatives que estem duent a terme.
En aquesta ocasió volem fer una menció especial als socis protectors. Aquests ens donen suport tot l'any i els Minyons volem tornar-los una mica d'aquest suport. Sabem que davant l'actual tessitura econòmica derivada de la crisi sanitària de la Covid-19 els nostres socis poden estar passant per uns moments complicats i volem posar el nostre granet de sorra per recolzar-los.
Hem cregut oportú, doncs, publicar cada dia, ininterrompudament, informació d'un soci tot mostrant on els podem trobar i fent cinc cèntims de la seva activitat. Acompanyarem la informació amb una foto de l'establiment.

La difusió es farà pels canals d'Instagram (@minyonsdelarboc), Facebook (Minyons de l'Arboç) i Twitter (@Minyonslarboc) dels Minyons. També a la nostra pàgina web

Mentre no poguem fer castells seguirem actius a les xarxes socials i posant a punt les infraestructures per estar a punt tan bon punt les autoritats ho permetin.

Salut i Minyons!

fotolarboc_web

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats

Veure Calendari