Inici Notícies Caminanda al Pèlag i a la Cova de Sant Jaume dels Domenys.
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Els Minyons de l'Arboç organitzem una caminada popular de tardor per al dia 17 d'octubre. El recorregut serà de nivell bàsic a través de les vinyes penedesenques, amb un recorregut aproximat de 14 km entre anada i tornada. Se sortirà de la plaça de la Badalota a les 9 del matí i el destí serà el pèlag i la cova gran de Lletger, a Sant Jaume dels Domenys.

La caminada estarà oberta a tothom i hi haurà un pica-pica de cortesia quan s'arribi al pèlag. Es recomana un calçat adequat i dur aigua per hidratat-se durant la caminada. També es demana dur mascareta per utilitzar-la com a mínim quan no es pugui mantenir la distància de seguretat d'1,5 mts. Això sí, es prega confirmació al tf 616531139, preferentment per whatsapp.

Aquesta caminada arriba quan estem totalment inmersos en la represa de l'activitat plena a la colla, fent assajos dimecres a les 8 per la canalla i divendres a les 10 per a tothom. Amb dues actuacions molt esperades per endavant, més que res pel fet de poder tornar a fer castells a plaça. Aquestes dues actuacions seran per la Fira de L'Enramada el 22 d'octubre a les 9 del vespre i per la Fira de Santa Llúcia al desembre.

20211017_sortida_tardor_event

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • Actuació a l'Arboç
 •   22 octubre, 2021 (21:00)

  Data actuacíó:  22 d'octubre de 2021, divendres.

  Població:           L'Arboç.

  Motiu:                Festa de la coca Enremada.

  Lloc i hora:        Via Augusta (parquing del Polisportiu), a les 9 del vespre.

  Colles:               Minyons de l’Arboç.


Assajos

 • Assaig GENERAL
 •   29 octubre, 2021 (22:00)

  Assaig GENERAL a les 10 del vespre
  al local del C/ Hospital, 13 (Cal Freixas)


Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari