Inici Notícies Caminanda al Pèlag i a la Cova de Lleger
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Aquest diumenge dia 17 els Minyons de L'Arboç hem dut a terme una de les diverses activitats previstes per aquest final de temporada i per a la següent.

Amb la represa plena dels assajos ara s'ha de fer equip i rodar la part tècnica tant com es pugui. És per aquest motiu que la colla ha pres la decisió de fusionar la temporada present i la següent, aturant-se el temps just i necessari per les festes nadalenques. A més a més estem convocats a la fira de Sta Llúcia al desembre i a les decennals de Valls el 30 de gener.

L'activitat va consistir en una caminada lúdica al pèlag i cova gran de Lleger, amb pica-pica inclòs. Una cinquantena de participants, majoritàriament Minyons però també algun aliè a la colla (la convocatòria era oberta a tothom) van gaudir d'un agradable dia i una bonica experiència.

Tot plegat va servir per agafar força i motivació cara a la primera actuació ençà de la pandèmia on s'intentarà bastir un castell que no sigui un pilar. Serà aquest divendres 22 a les 9 del vespre en el marc de la Fira de L'Enramada que se celebrarà del 22 al 24 d'octubre a la plaça Catalunya de L'Arboç. L'exhibició serà just a tocar, a l'avinguda Via Augusta.

 

ALBUM DE FOTOS DE LA CAMINADA

 

20211017_sortida_tardor_event

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   08 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 8 de Juny del 2024

  DIADA DE LA COLLA

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Bordegassos de Vilanova i Nens del Vendrell


 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   15 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 15 de Juny del 2024

  DIADA DEL RECORD

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Xiquets de Torredembarra i Castellers de Castelldefels


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari