Inici Notícies SORTIDA MUSEU CASTELLER DE VALLS
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Bon museu i bon dinar

 

El passat dissabte 16 de març els Minyons de l'Arboç vam escalfar motor social i ens vam regalar una jornada festiva amb la visita al Museu Casteller de Catalunya, amb un posterior dinar de luxe a l'Art restaurant de l'Espluga de Francolí.
La jornada va començar a les 9 del matí amb la sortida de l'autocar cap a Valls. Un cop arribats hem gaudit del novíssim Museu Casteller acompanyats per un guia que ens ha anat explicant totes les sales i zones del museu.(Foto1)
alt

Foto:Eduard Kemperman

 

Especialment orgullosos de la nostra història -som la cinquena colla més antiga del món- i de les mencions on sortim reflectits, els Minyons hem gaudit molt de veure antics i nous membres fotografiats, també la nostra mediàtica plaça en algun vídeo i foto. Tot i així hem assenyalat algunes mancas i alguns errors que, sent tan nou el museu, segur que s'aniran subsanant. Ens agradaría, per eixemple, que es destaqués que el primer cop que es parla de "castell" documentalment a la hisòria és a la nostra vila, al segle XVIII.(Foto2)

alt

Foto:Eduard Kemperman

 

Grans i petits hem sortit prou contents i hem completat la visita amb un tomb pel casc antic de Valls, vermutejant i descansant les cames fins l'hora d'anar a dinar.
Un magnífic àpat ens esperava a l'Art restaurant -conegut per haver guanyat una edició del conegut concurs "Joc de Cartes"- en una sala privada per a la seixantena de membres que hem gaudit a plaer dùna jornada per emmarcar.
Amb aquesta agradable jornada i els assajos ja al màxim encarem aquesta temporada amb la moral ben alta. Preparats per a la primera actuació ja a tocar el dia 7 d'abril a Vilanova i la Geltrú.
Salut i castells!!

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A CAMPING PLATJA BARÀ
 •   09 agost, 2024 (21:00)

  DIVENDRES 9 Agost del 2024

  SEGONA FESTA MAJOR D'ESTIU

  20:30h. Camping Platja Barà

  21:00h. Carrers del camping/Amfiteatre

  Minyons de l'Arboç


 • ACTUACIÓ A CUBELLES
 •   11 agost, 2024 (12:00)

  DIUMENGE 11 Agost del 2024

  FESTA MAJOR

  11:30h. Plaça de l'Ajuntament

  12:00h. Plaça de l'Ajuntament

  Acompanyarem als Castellers del Foix


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari