Inici Notícies ACTUACIÓ A TORREDEMBARRA
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

 

Torna el pilar de 5!

La temporada avança i els fruits dels assajos es comencen a recollir. Els Minyons encaràvem la diada Mar de Cultures com un exàmen del treball fet fins ara. Podríem dir que el resultat va ser un “progressa adeqüadament” amb aspectes a millorar.
Anem a pams. Per encetar la jornada el Cap de Colla va decidir que calia atacar la torre de sis, aquest cop amb un nou debutant a dosos, el Pedro. La torre va sortir clavada, començàvem bé.
Acte seguit calia demostrar tota la feina feta cara als castells de set. Un tres i un quatre de sis sense crosses eren els objectius i val a dir que van sortir clavats de tronc, però desajustos als dosos en el quatre  (dosos amb molt poc rodatge i molt futur) van fer que els dos intents de quatre quedessin en intent desmuntat i que el tres es carregués de manera, diguem, poc ortodoxa (l’enxaneta va baixar per el mateix cantó degut a un dos massa eixencarrat).
La jornada es va anar allargant amb una inusual corrua d'intents desmuntats (diuen, diuen, que aquestes actituds “s’encomanen” entre les canalles de les diferents colles…) fins arribar a la ronda de pilars. Aquí és on teníem el trumfo guardat i vàrem demanar ronda de pilar en solitari per dur a plaça, després de cinc anys sense intentar-ho, el pilar de cinc. Les dues setmanes anteriors ja l’havíem fet a assaig i ara calia mostrar-lo a tothom. Amb la Lucía coronant-lo per primer cop, la Paula per primer cop a quarts, la Laura repetint a terços, el Laureà etrenant-se a segon de pilar de cinc i el Vila repetint com incombustible baix, el resultat va ser un èxit!
Cal dir, però, que un primer intent amb massa nervis de l’enxaneta va resultar en intent desmuntat. Però quatre mirades i un parell de paraules ban bastar per dir “tornem-hi que no ha estat res!”
Malgrat els intents desmuntats la colla va sortir forta de moral. Tot i una quinzena bona de baixes, gairebé una vuitantena d’efectius ens vam traslladar a Torredembarra, sent el desplaçament més nombrós en anys. Agafeu-vos fort que vénen cims més alts!
Salut i Castells!

 

Foto: Auvi-Vila

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A CAMPING PLATJA BARÀ
 •   09 agost, 2024 (21:00)

  DIVENDRES 9 Agost del 2024

  SEGONA FESTA MAJOR D'ESTIU

  20:30h. Camping Platja Barà

  21:00h. Carrers del camping/Amfiteatre

  Minyons de l'Arboç


 • ACTUACIÓ A CUBELLES
 •   11 agost, 2024 (12:00)

  DIUMENGE 11 Agost del 2024

  FESTA MAJOR

  11:30h. Plaça de l'Ajuntament

  12:00h. Plaça de l'Ajuntament

  Acompanyarem als Castellers del Foix


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari