Inici Notícies ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

Recordant els que ja no hi son

Aquest passat cap de setmana els Minyons vam celebrar un any més la nostra diada més emotiva en record d’aquells castellers que ja no ens poden acompanyar i que restaran sempre més en la memòria de la colla.

Enguany ens acompanyaven Xiquets de Torredembarra i Castellers de Castelldefels, que van posar color i companyerisme a la diada. Per la nostra part vam haver de fer moviments imprevistos degut a una assistència d’efectius menor a l’habitual, per raons diverses i festes de final de curs vàries. Tot i així vam aconseguir fer una actuació aparentment “fàcil” i ràpida, amb boniques construccions, nous debuts i cares noves en algun pis.

La feina feta va donant els seus fruits i, amb quatre gats, ja podem mostrar prou solvència com per descarregar amb rapidesa i els ensurts justos uns castells ben executats. Torre, tres i el quatre amb l’agulla no van donar problemes i mostren clarament l’objectiu ineludible de fer un pas més amunt.

Amb les activitats lectives i extraescolars ja acabades ara ja podem donar una empenta als assajos de canalla i tronc i encarar els mesos vinents amb tota l’energia.

Salut i castells!

Foto:@Manel Pizarro


 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A CAMPING PLATJA BARÀ
 •   09 agost, 2024 (21:00)

  DIVENDRES 9 Agost del 2024

  SEGONA FESTA MAJOR D'ESTIU

  20:30h. Camping Platja Barà

  21:00h. Carrers del camping/Amfiteatre

  Minyons de l'Arboç


 • ACTUACIÓ A CUBELLES
 •   11 agost, 2024 (12:00)

  DIUMENGE 11 Agost del 2024

  FESTA MAJOR

  11:30h. Plaça de l'Ajuntament

  12:00h. Plaça de l'Ajuntament

  Acompanyarem als Castellers del Foix


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari