Inici Notícies Assistència a la IV Edició de la Nit de Castells
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

El passat dissabte 24 d'abril es va celebrar la IV edició de la "Nit de Castells" que organitza la revista Castells des de l'any 2007.

En aquesta ocasió, l'acte es va portar a terme al Municipi de Terrassa, al Museu de la Ciència i la Tècnica, i son convidades una representació de cadascuna de les entitats castelleres de Catalunya.

En representació dels Minyons de l'Arboç vam assistir el President, Jaume Ventura, el Cap de Colla, Josep Ma. Vera, l'adjunt de Pinya, Roger Rodón, i el secretari, Pedro Ruiz.

En el decurs de l'acte es van atorgar els tradicionals premis: a la Trajectòria personal, Iniciativa social, Ambaixador de Castells, Beca projectes que promocionen el fet casteller.

Tothom present en el decurs de l'acte va donar suport incondicional a la candidatura promoguda per tal que els castells siguin declarats patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, tal i com van destacar les autoritats convidades, L'Hble. Sr. Joan Manuel Tresserras, Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, (en representació de la Generalitat) i qui havia estat President de la Generalitat, M.H. Sr. Jordi Pujol.

+ Informació: aquí

nit_de_castells

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari