Inici Notícies Sopar cloenda de temporada 2011
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

sopar_fi_temporada_fidelsEls guardonats com a “Minyó Fidel” Josep Jané Rabella i Susana Varas Lugilde. (Foto: Eduard Kemperman)

El dissabte 26 de novembre, els Minyons de l’Arboç van fer el tradicional sopar de cloenda de la temporada 2011 a l’Hotel Don Pelayo de la Vila.

El sopar, es va promoure per part de la Junta directiva de l’entitat (tècnica i administrativa), com acte social i no celebració, va ser un homenatge a l’arbocenc i històric de la colla Ramon Rovira, que ens va deixar el passat mes de setembre com a conseqüència d’una llenya a la actuació castellera a la Vila de Montblanc.

Els jove casteller David Bueno, van “regalar” a l’auditori un magnífic vídeo casteller, entorn a diverses actuacions de la colla, especialment la de Festa Major de l’any 2006, Concur-7 de la vila de Torredembarra, o les celebrades a La Bisbal del Penedès o Vilanova i la Geltrú, on s’han portat a plaça els millors castells de tota la historia dels Minyons, com son els descarregats torre de set, 5de7, 4 i 3 de set amb l’agulla o els intents de quatre de vuit.

Per tercer any consecutiu es van atorgar els reconeixements als “Minyons fidels”. A proposta de la Junta tècnica es va designar a una dels membres més joves i amb més antiguitat a la colla des de la nova represa, la Leia Varas, que ha esdevingut una magnífica anxaneta i en d’altres posicions del pom de dalt, caracteritzada per la seva valentia i tècnica castellera. Per part de la Junta administrativa es va designar el Josep Jané Rabella, històric membre de l’entitat, magnífic casteller de tronc, que esdevé protagonista i representant d’una forma peculiar de treballar en el tronc dels castells, coneguda entre els Minyons de l’Arboç com l’estil Periquín, sent avi i pare de bones i bons castellers arbocencs.

Tot plegat, una bona forma de tanca una temporada especialment dura i complexa per als Minyons de l’Arboç, en un acte en que hi va haver moments molt divertits i també molt emotius.

sopar_fi_temporada_montseMontserrat Torras, vídua del Ramon Rovira, amb el record que li va lliurar la colla. (Foto: Ana María Sánchez)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   08 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 8 de Juny del 2024

  DIADA DE LA COLLA

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Bordegassos de Vilanova i Nens del Vendrell


 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   15 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 15 de Juny del 2024

  DIADA DEL RECORD

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Xiquets de Torredembarra i Castellers de Castelldefels


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari