Inici Notícies Taller de castells amb els alumnes del institut de l’Arboç
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

gtallers_sant_jordi_23042012_ana_sanchez_webEls minyons i els alumnes de l'institut als tallers de castellsEl passat dia 23 d’Abril del 2012, diada nacional de sant Jordi, un grup de membres de la colla vam participar en les jornades de tallers culturals que van tenir lloc al carrer major de l’Arboç. Aquests tallers els van organitzar un grup de professors del institut IES l’Arboç, per donar a conèixer les entitats culturals de la localitat, i d’aquesta manera conscienciar als alumnes de que encara segueix viva la cultura.

 

El taller va començar a les 9 del matí i va constar de dos torns de 18 nens cada un, els alumnes participants tenien entre 13 i 14 anys d’edat i van poder viure la sensació de pujar a un castell durant l’activitat. El taller va constar d’una part teòrica, on van poder aprendre les parts d’un castell, la vestimenta necessària, les funcions de la faixa i com es muntar una pinya, entre d’altres coses. A continuació, es va fer una part practica, on els alumnes van ficar-se faixes, muntar una pinya i fins i tot, van poder pujar. El taller va ser un èxit, ja que hi van acabar participant tots, i van poder sentir l’essència dels castells.

El cap de colla Josep Ma Vera va valorar positivament aquesta iniciativa “es una manera d’apropar el món casteller al jovent de la comarca i d’aprendre en primera persona els valors castellers”

tallers_sant_jordi_23042012_ana_sanchez_web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Àlbum de fotos

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions

 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   08 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 8 de Juny del 2024

  DIADA DE LA COLLA

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Bordegassos de Vilanova i Nens del Vendrell


 • ACTUACIÓ A L'ARBOÇ
 •   15 juny, 2024 (18:30)

  DISSABTE 15 de Juny del 2024

  DIADA DEL RECORD

  18:00h. Plaça de la Vila

  18:30h. Plaça de la Vila

  Amb els Xiquets de Torredembarra i Castellers de Castelldefels


Assajos


  Sense esdeveniments

Altres activitats


  Sense esdeveniments
Veure Calendari