Inici Notícies Últim assaig Capella dels Dolors i el primer al nou local
Catalan Arabic Dutch English Finnish French Galician German Greek Italian Japanese Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish

ultim assaig c dolors  01042011 webprimer assaig nou local  04042011web
  

 

 

 

 

Primer assaig al nou local

La població penedesenca està d’enhorabona. Des del passat dia 8 d’abril, els Minyons de l’Arboç disposem d’un espai degudament equipat per dur a terme els nostres assajos al magnífic nou Hotel d’Entitats, que properament entrarà en funcionament, emplaçat al carrer Hospital del Municipi.

 Els Minyons ens sentim d’enhorabona per aquesta bona i desitjada notícia, era esperada per tothom vinculat a l’entitat castellera i també per la ciutadania arbocenca, molt entesa en les arts castelleres, ja que no s’ha d’oblidar que la Plaça de la Vila de l’Arboç ha estat un dels indrets on històricament es celebren actuacions del més alt nivell del calendari tradicional de la temporada castellera i de les més reconegudes a Catalunya.

Al primer assaig dut a terme a les noves instal·lacions de “Can Freixes”, (nom amb el que es coneix aquest emblemàtic edifici reformat), es van fer parlaments per part del Cap de Colla, en Josep M. Vera i pel President Jaume Ventura, tots dos van destacar que “ja tenim casa pròpia”, la qual cosa ens dona un espai que de ben segur millora les condicions per treballar els castells i suposa un estímul més per créixer com a entitat castellera.

També va retre un modest però merescut homenatge a Mn. Ricard Cabré, Minyó de l’Arboç, persona molt apreciada per les castelleres i castellers arbocencs, i que històricament, sempre ha estat obert a facilitar la realització dels assajos i actuacions als espais de l’església de Sant Julià de l’Arboç en moments que no ha estat possible dur-les a terme a la plaça.


Àlbum de fotos de l'últim assaig a la Capella dels Dolors.

Àlbum de fotos del primer assaig al nou local dels Minyons.

 

  Segeix-nos en : Facebook  Wikipedia

Properes sortides i activitats

Actuacions


    Sense esdeveniments

Assajos


    Sense esdeveniments

Altres activitats


    Sense esdeveniments
Veure Calendari